Ioga

Ioga

Característiques

En aquesta classe convinem el Ioga amb l’Streching o estiraments, agafant el més beneficiós de les dues modalitats.

El Ioga és un tipus d’activitat que desenvolupa com assolir els nivells més elevats de consciència i integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona, a través d’una sèrie d’exercicis corporals.

Es tracta d’un sistema de postures físiques el propòsit de les quals és aconseguir que el cos es torni apte per a la meditació. Les postures generen serenitat física i mental de manera que es pugui mantenir la posició durant estona sense patir fatiga o inquietud, enfatitzant la relaxació.

L’activitat d’Streeching o estiraments es tracta d’exercicis suaus i mantinguts per a preparar la musculatura per a un major esforç i per augmentar el rang o amplitud de moviment.

Els beneficis en són múltiples, com l’augment de l’amplitud del moviment ja esmentat, l’augment de la flexibilitat de la musculatura, la disminució d’àcid làctic en la musculatura, evitar lesions esportives, millorar la coordinació entre musculatura agonista i antagonista o preparar el nostre cos per a realitzar les tasques diàries amb una major facilitat i menys risc de lesions.

És una classe indicada per a tothom, tan si ets un atleta ja entrenat (per a prevenir lesions i preparar el teu cos per a un entrenament encara més efectiu), com per a una persona sedentària, sentint el benefici de l’activitat tan sols acabar la classe.

Related Classes