Pilates

Pilates

Classe de grup reduït en la que es realitza un treball seriós d’abdominals. Se li sumen exercicis d’estiraments. Una activitat on tonificaràs tot el cos, a part de treballar la concentració, el control, la perfecció, la respiració i la flexibilitat. En un sol exercici es treballen tots els aspectes anomenats d’una manera molt efectiva.

Els beneficis son notables:
Enforteix la musculatura, la ment i el cos.
S’obtenen resultats ràpids i de llarga durada.
Millora la circulació sanguínea
Redueix les lesions.
Redueix la tensio muscular.
Disminueixen els dolors musculars.
S’aprena sentir les sensacions que produeïx el cos.

Es una activitat la qual la pot realitzar tot tipus de persones, embaraçades. amb lesions…

Related Classes

Pilates

Característiques


És un mètode d’exercicis equilibrats que es centra a la qualitat i precisió dels moviments i no en la quantitat. L’objectiu principal del mètode Pilates es reforçar la musculatura i augmentar el control, la força i la flexibilitat del nostre cos.

La majoria dels exercicis es realitzen mitjançant una sèrie de moviments suaus i lents, controlats a traves de la respiració i la concentració tot vigilant la correcta alineació del cos.

Facts about Pilates -
Beneficis: augment de la flexibilitat i l'agilitat, millora del sentit de l’equilibri, millora de la coordinació de moviments, enforteix i tonifica el cos sense augmentar el volum dels muscles, elimina l’estrès i les tensions musculars, millora la alineació de la columna vertebral i corregeix els hàbits posturals incorrectes, mitjançant la integració cos-ment, aconsegueix augmentar la autoestima i el coneixement del propi cos, preveu lesions del sistema múscul-esquelètic, alleuja la majoria de dolors d’esquena, millora la flexibilitat muscular i la mobilitat de les articulacions.

Related Classes